18sxweb's Blog

February 21, 2010

Nilai Teruna dan Dara masakini

Filed under: Uncategorized — 18sxweb @ 9:17 am

APA YANG KUCERITAKAN INI ADALAH BENAR DAN MEMBABITKAN NAMA SEBENAR MEREKA YANG TERLIBAT.
Apa yang kualami tidak pernah kulupakan dengan begitu saja tapi hatiku bergoncang dengan apa yang sudah terjadi sejak setahun yang lalu.Tapi hatiku tetap tidak dapat melupakan dengan apa yang berlaku setahun yang lepas.Aku amat seronok dengan apa yang telah kubuat pada gadis tersebut.

Aku memang kenal dengan raylene ini tapi saya dan dia tidak rapat sangat walaupun tinggal dalam satu rumah flat.Maksud saya rumah pangsa tapi dia tinggal tingkat 3.Setiap kali dia turun dari rumah aku akan cuba memikat hatinya tapi aku tewas dalam permainan ini.Aku cuba dan mencuba dan mencuba mungkin nasibku baik.Setiap kali aku menatap wajahnya, aku rasa sayu.Setiap kali juga aku sering melancap sehingga air mani ku melelih keluar.Selepas melancap aku akan berasa lemah akan perbuatan yang telah kulakukan, begitulah keadaanku setiap aku melihatnya.Raylene ni seorang gadis yang berbangsa dayak.Dia ini mudah juga bergaul dengan orang lain.Tetapi berlainan pula sikapnya kat aku.Aku pula tak kisah dengan apa yang membuatkanya benci kat aku.

Setiap kali juga dia turun dari rumahnya pada waktu malam untuk membeli roti yang dijual oleh apek dengan yang jual guna van.Semasa dia turun dia selalu memakai pakaian yang seksi sehingga menampakan pehanya yang putih.Malah boboyku sekejap sahaja naik apabila melihat dia berpakaian dia begitu. Pada waktu itu juga rakanku yang melepak selalu juga menggaggu dia apabila dia membeli roti.Aku amat cemburu dengan tindakan mereka itu.Namun ada juga dikalangan mereka yang mengambil kesempatan untuk memegang buritnya apabila dia berjalan balik ke rumah.Kelakuan mereka itu hanya kadang-kala sahaja terjadi. Dia hanya sempat berkata”jangan macam itulah”.Aku melihat dari tingkap rumahku akan gelagat mereka.Mereka yang menggangu nya itu adalah rakanku juga.Tapi aku tak ambil kisah dengan itu.

Pada suatu petang aku dan rakanku berkumpul dihalaman rumah kebetulan juga rakan raylene turut serta join dengan kami.Kami pun undi setiap pasangan bergu main badminton.Setelah undi aku berpasangan dengan dia.Cun juga pasanganku dengan dia.Mahu tak mahu diapun menegurku.Aku menjawap dengan beberapa patah kata.Setelah penat bermain aku dan dia relax kat bangku relax melepaskan rasa penat selepas main tadi.Rakanku semua membiarkan kami berdua.Mereka semua seronok bermain badminton tanpa menghiraukan kami.

Aku pun berbual dengan dia.Setelah berbual-bual aku pun mengucapkan satu kata yang hendak ku sampaikan “Lin aku suka kat awak dan amat mencintaimu”.Dia hanya tersenyum apabila mendengar kataku.”lawak betul awak nilah”. katanya.Lalu dia pun meminta kebenaran dariku untuk pulang.Sebelum pulang aku memesan ingin berjumpa dengannya pada pukul 8.00 malam dekat taman permainan.Dia menepati janji pada malamnya.Aku buat dating dengannya sehingga larut malam.”Saya sebenar sudah lama suka kat awak tapi awak ni pendiam sebab tu saya benci kat awak ni”.Aku hanya diam mendengar katanya.oooo begitu rupanya,patut awak lain macam saja jumpa saya .Jam tanganku menunujukkan 12 tengah malam.Kami pun pulang belum sempat dia balik dia menyuruhku pergi ke rumahnya tengah hari esok dengan tujuan mengulang kaji pelajaran bersama.

Kesokkan harinya aku pun pergi kat rumahnya dan mengetok pintu rumahnya.Dia membuka pintu dan mempersilakan aku masuk.Setelah itu aku duduk kat kerusi rumahnya. kebetulan juaga hari itu semua orang dirumahnya tak ada.Dia pun mengambil buku untuk diulangkaji.Kami duduk berdekatan mengulang kaji bersama.Setelah terlalu lama, mataku hilang kosentrasi dengan memandang mukanya.Dia hairan melihatku.Lalu aku teringat akan kata-kat adiknya”kakak saya ada lihat blue film yang dibuka oleh bapaku tapi cara sembunyi-sembunyi curi melihat” Batang kemaluanku tiba-tiba menegak. Raylene u ni pernah tengok film blue film ke cara curi-curi.dengan berani aku bertanya.Raylene hairan memandangku”siapa yang cakap kat awak”tanya nya.
“Adik awaklah”.kataku.Dia menunduk malu.Tanpa ragu-ragu aku pun mengajaknya menonton blue film ayahnya.Dia pun mengambil blue film yang disimpan oleh ayahnya.Dalam hatiku berkata rupanya dia ni dalam senyap ada juga tonton film macam ni. Belum sampai 5 minit menonton film itu.Dia naik stim.Dia duduk disebelahku berada dalam keadaan stim.Tanpa tidak dapat menahan nafsunya tiba-tiba dia memanggil namaku way .

Aku melihat dia mencapai tahap kalimak hendak keluar.Tanpa ragu-ragu aku cuba menutup film itu.Dia pun berhenti berbuat demikian.Tapi raut wajahnya dia dalam keadaan yang stim.Aku bertanya raylene ju kita buat.Aku terus membawanya pergi kat katil ayahnya .Dia pun mendekatkan mukanya kat aku.Aku menciumnya tapi dia amat kekok sikit.Aku mengulum lidah.Dia juga kelihatn serba-sedikit malu berbuat demikian.Aku terus menciumnya bahagian badannya dan dia naik stim yang kuat amat sangat.”huhhuhuhuh” dia mengeluh…….Dia mengeliat-liat apabila aku menjilat lehernya.Aku membuka bajunya satu persatu mula-mula butang bajunya kutanggalkan dan ternampaklah buah dadanya yang mengejang.Aku membuka coli yang dipakainya lalu aku terus menjilatnya dengan penuh nafsu.Inilah saat yang sangat kuidamkan selama ini.Setelah puas aku menjilat puting buah dadanya lalu dia berkata’way aku dah tak tahan ni.Skirtnya ku buka juga satu persatu-satu sehingga nampak seluar dalamnya.Aku pun membuka bajuku sehingga hanya seluar dalam ku yang nampak.”cepatlah aku dah tak tahan ni”katanya. Aku pun membuka seluar dalamku maka nampaklah satu zakar yang besar menegak.Aku terus membuka seluar dalam raylene.Tanapa berlengah aku terus memasukkan pelir ku dalam farajnya.Ahhhhhh!!!!!!!!! sakit…..katanya.
Aku cuba memasukannya secara perlahan-lahan dan akhirnya aku berjaya menakluki lubuk yang indah itu.maka berlakulah adengan in &out…ahhhhhhhhhhhh.Aku semakin cepat melakukan adegan tersebut.Alangkah seronoknya mengamput perempuan daripada melancap.Malah ini pengalaman ku yang pertama mengamput faraj wanita.Rasanya seperti farajnya menghisap pelirku. “Lin aku dah nak keluar ni….Lalu aku pancutkan dekat perutnya berserta dengan rasa organisme faraj yang dikeluarkannya.Pelirku berasa panas sikit dengan khadiran cecair yang dikeluarkannya.Setelah itu aku menjilat biji kelentit walaupun ianya berbau air maniku. “ahhhhhhhhhh dia mengering kesedapan akibat perbuatan ku . ahhhhhhhhhhhhhh…….huhuhuhuhuhaaahhhhhhh lagi way…..lagi way.Aku terus menjilat.Setelah itu aku pula menyuruhnya menjilat pelir tapi dia tak mahu “geli saya “malah kupaksa juga akhirnya dia menjilat pelir “ahhhhhhhh betapa sedapnya nikmat yang kurasa ini.Aku memegang kepalanya kerana terlalu sedap.”Lin dah nak keluar ni….u nak telan ke………dia cuba menarik mukanya tapi terlambat air maniku dengan cepatnya keluar dan termasuk kedalam mulutnya.Aku menyuruhnya agar dia menelan air mani tersebut.Selepas itu aku menjilat semula biji kelentitnya sekali dia mengeluarkan air kalimat….aku terus tarik diri….Aku pun guna stail merangkak dan aku amputnya dari belakang……..aduhhhhhhahhhhhhhhhhh.Air mani ku terpancut lagi maka pelir lembik dan aku menyuruhnya menjilatnya semula………….dia menjilat dengan penuh ghairah sekali.Batang pelir ku naik semula dengan itu aku melanjutkan adegan pada farajnya dengan bermacam-macam stail.Kami sama-sama mengeluh kesedapan.Akhirnya kami pun berhenti dengan adegan itu.Setelah puas bermatian berperang ,aku melihat pelir beberapa tompok darah.Rupa aku telah memecah virgin gadis yang masih dara.Tapi dia memberikan senyuman kepada sebagai tanda dia berasa puas denganku.Kami pun sama-sama mengenakan pakaian.Setelah siap mengenakan pakaian aku pun pulang.Sebelum pulang aku sempat memberikan kucupan mulut dengan sebagai tanda terima kasih.Kini saya berpindah tempat lain malah saya tidak akan melupakan apa yang telah berlaku.Pengalaman manis tidak akan ku lupakan tambahan pulak kami sama-sama first time in play dan kami berasa puas melakukanya.

kepada semua pembaca yang tengah syok boleh email saya untuk tanya soalan kat saya atau tak puas dengan cerita saya ini..

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: